om hallgeir kvadsheim

Hallgeir Kvadsheim vokste opp på Jæren og bestemte seg tidlig for å jobbe med penger. Hans fascinasjon for tall og sparing var stor allerede i tidlig alder.

Han utdannet seg ved Norges Handelshøyskole i Bergen i 1994. Karrieren som privatøkonom har ført han dit han er i dag - til å bli programleder, gründer, skribent og fagforfatter. Han har egen podkast, Pengerådet. I tillegg har han grunnlagt tjenesten Inkassoregisteret, som hjelper folk med å få oversikt over økonomien og inkassosakene.

Hallgeir ble først et offentlig ansikt da han figurerte i tv-serien Luksusfellen på TV3. Her jobbet de med personer som hadde kommet svært skjevt ut og skyldte hundretusenvis av kroner til kreditorer. TV-serien har også suksess i Sverige, et land som også har svært høy gjeldsgrad.

Samtidig som Hallgeir gjorde suksess på TV, var han også spaltist i magasinet Dine Penger. Her gav han råd til både spekulanter og de som prøvde å få endene til å møtes.


Når podkast-markedet etterhvert blomstret i Norge, tok det heller ikke lang tid før Hallgeir var å finne på eteren. I podkasten Pengerådet har Hallgeir sammen med co-vert Andreas Fredriksen raljert om alt som handler om økonomi for alle og enhver.


Podkasten er en av landets mest populære innen økonomi og tar opp tema som pensjon, boligsparing og forbrukslån. Ikke bare er det god underholdning, du får selvfølgelig også mange gode råd med på veien. Hallgeir har i de siste årene også holdt foredrag for privatpersoner og bedrifter. Med mye sjarm og engasjment, klarer han alltid å få med seg deltakerne. 

Hallgeir Kvadsheim

La Hallgeir Kvadsheim inspirere dine ansatte med et foredrag

Hallgeir Kvadsheim holder spennende og engasjerende foredrag, og gir gode råd og konkrete tips som du enkelt kan dra nytte av. Lær hvordan du ser sammenhengen mellom bedre handlevaner, smartere sparing og et rikere liv. Det skal være enkelt å ta grep om egen økonomi!